Нацполіція Києва повідомила деталі ДТП, в якій постраждала сім’я фотокореспондента Макса Левіна

dtp stas levin2

 

Учора, 3 липня, о 19.15 годині на автодорозі Забір’я-Боярка, водій автівки «AUDI Q7» виїхав на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем «Dacia». Троє пасажирів, серед яких двоє малолітніх дітей, доправлено до лікарні. Винуватець ДТП, 49-річний киянин, втік з медичного закладу під час освідчування на алкогольне сп’яніння.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва, передають «Конфлікти і закони».

Встановлено, що водій автомобіля «AUDI Q7» з невідомих причин не впорався з керування, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автівкою «Dacia Logan», якою керував 34-річний житель м. Боярка, фотокореспондент одного з Інтернет-видань (фотокореспондент інтернет-видання lb.ua Макс Левін – ред.).


dtp stas levin1

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажири автівки «Dacia» 30-річна жінка та двоє дітей 4-х та 6-річного віку отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Водії обох автомобілів під час ДТП не постраждали.

За даним фактом відкриті два кримінальних провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), та за ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення місцеперебування зниклого водія. Досудове слідство триває.

Як стало відомо станом на 12.30, поліцейські встановили місцеперебування винуватця. Він знаходиться в реанімаційному відділенні одного з медичних закладів столиці, до нього приставлена охорона.

Раніше головний редактор сайту lb.ua Соня Кошкіна повідомила в Facebook, що фотокореспондент Макс Левін потрапив в аварію біля Києва, в результаті якої серйозно постраждали дружина і син фотографа.

За повідомленням нардепа Антона Геращенко в Facebook, винуватцем аварії був директор вантажних перевезень «Укрзалізниці» Івана Федорко, який перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.