Київська поліція розслідує обставини смерті полтавчанина у хостелі (фото, відео)

vbivstvo hostel1

 
За фактом смерті 30-річного заробітчанина правоохоронці Шевченківського району столиці розпочали кримінальне провадження. У причетності до тяжкого злочину підозрюється уродженець Івано-Франківської області. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, передають «Конфлікти і закони».


За інформацією прес-служби, о четвертій годині ранку до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що у хостелі на вулиці Великій Житомирській виявлено труп жителя Полтавської області, який тимчасово проживав та підробляв у столиці. На місце події виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група, які під час відпрацювання встановили, що потерпілий напередодні вживав алкогольні напої із мешканцями так званого гуртожитку.

Правоохоронці з'ясували, що після посиденьок полтавчанин попрямував до своєї кімнати, звідки майже одразу сусіди почули підозрілі звуки, схожі на бійку. Через деякий час хостел терміново покинув 37-річний уродженець Івано-Франківської області, котрий теж брав участь у застіллі. Коли пожильці увійшли до кімнати, то знайшли приїжджого заробітчанина без ознак життя.

vbivstvo hostel2

Причину смерті потерпілого буде встановлено після висновків проведеної судово-медичної експертизи.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відомості про дану подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань із кваліфікацією ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

На теперішній час проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місця знаходження та затримання чоловіка, який може бути причетним до смерті потерпілого.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.