Святошинські правоохоронці затримали автокрадія, який заволодів іномаркою

avtokradiy mersedes1

 
Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, 31-річний молодик ніде не працював, але зловживав спиртними напоями. Одного разу після розпивання пляшки горілки із знайомим він вирішив сісти в чужий автомобіль «Мерседес», який був припаркований на вулиці, та з’їздити за добавкою.


У магазині молодик придбав півлітрову пляшку і біля виходу одразу її випив, а далі на чужому автомобілі продовжив шукати пригоди за межами столиці. Саме в цей час правоохоронці Святошинського управління поліції столиці розіслали орієнтування на вкрадений автомобіль.

avtokradiy mersedes2

avtokradiy mersedes3

Першим зупинив автомобіль патруль поліції Київської області, про що повідомив ініціаторам розшуку. На місце виїхали правоохоронці Святошинського УП, які належним чином задокументували правопорушення та доставили затриманого до управління столиці.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Володимир Ткаченко, слідчим відділом Святошинського управління поліції столиці порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

- Транспортний засіб пошкоджень не зазнав, тому власник автомобіля погодився на мирову угоду, яка передбачена Кримінально-процесуальним кодексом України. Також до підозрюваного було застосовано норму ст. 75 КПК України, тому йому загрожує три роки обмеження волі з іспитовим терміном 2 роки. Якщо він стане на шлях виправлення та не вчинить іншого правопорушення протягом двох років, то до тюрми не потрапить, - додав Володимир Ткаченко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.