Київські оперативники затримали раніше судимого чоловіка за розбійний напад на молоду пару

napad para1

 
Доба знадобилася правоохоронцям, аби розкрити злочин. Поліцейські встановили молодика, який із ножем напав на 26-річного киянина. Подія сталася у Голосіївському районі Києва. У поліцію надійшло повідомлення від місцевого мешканця: під погрозою ножа в нього забрали всі цінні речі.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, передають «Конфлікти і закони».

Правоохоронці з’ясували, що близько 23-ї години 26-річний чоловік домовився про зустріч із дівчиною біля супермаркету. Неподалік молода пара присіла на лавку, де до них підійшов невідомий у капюшоні та почав вимагати гроші й цінні речі. Потерпілий бачив, як нападник дістав із кишені ніж, а відтак віддав чоловічу барсетку з усіма картками та грішми. Отримавши чуже майно, зловмисник зник.

napad para2

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

У ході слідчо-оперативних заходів оперативники встановили та затримали 23-річного уродженця Вінницької області, який раніше відбував покарання за вчинення розбою.

Затриманий свою вину не визнавав до моменту впізнання його потерпілим. Зібрана доказова база дала змогу оголосити йому про підозру у вчиненні злочину.

Зараз чоловік знаходиться під вартою. За такі дії йому загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.