​У Києві затримали зловмисника, який поранив співмешканку ножем

Подія сталася в одній із квартир Дніпровського району. Чоловіку оголошено підозру у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Потерпіла у задовільному стані у лікарні, це повідомляє прес-служба Національної поліції міста Києва.


Повідомлення про ножове поранення жінки надійшло до чергової частини Дніпровського управління поліції. За викликом виїхали патрульні поліції, дільничні офіцери та слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці встановили, що у квартирі, де сталася трагедія, одну кімнату знімав молодий чоловік, іншу – співмешканці. Саме вони зранку посварилися. Молодий сусід зробив їм зауваження за шум і пішов до себе. А за кілька хвилин почув жіночий крик і поспішив на допомогу. Жінка була поранена у живіт. Цивільний чоловік потерпілої швидко залишив помешкання.

Сусід викликав «швидку», а згодом надав покази правоохоронцям.

Відомості про подію зареєстрували та розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Дільничні офіцери поліції добре знали територію обслуговування, а тому за кілька годин відшукали зловмисника й доставили його до управління поліції.

57-річний уродженець Луганщини зізнався слідчим, що не стримався під час сварки, вдарив жінку у живіт, але… забув, що тримав у руці ніж. Він смажив картоплю, жінка сварилася і вимагала залишити її у спокої та поїхати геть. Співмешканець просив у неї гроші, а коли почув відмову, розізлився і вдарив ножем у живіт.

47-річна потерпіла у задовільному стані у лікарні. Жінка теж надала покази правоохоронцям і підтвердила слова співмешканця. Під час слідства поліція встановить всі обставини події.

Чоловікові оголошено підозру у скоєнні злочину. Встановлено, що він сім разів потрапляв у місця позбавлення волі за вчинення крадіжок, а також - умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. Загалом близько 20 років провів у в’язниці. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.