​Київ кримінальній: влада проти активістів

Нинішні очільники, прийшовши до влади на гаслах Майдану, вже за два роки лишили від обіцянок порожні промови, та не лише продовжили справу януковича, а ще й вирішили її удосконалити на свій лад, так, як це зручно тим, хто вийшов з бандитських 90-х років минулого століття.


Представники нинішньої влади колись були опозицією. У них не було великої довіри серед населення, проте вони поставили на активістів, тих, за ким стоять громади і реальні люди. І саме ці громадяни потому виводили людей на Майдан. Саме вони витрачали свої сили, час та ризикували життям заради перемоги ідеалів Майдану.

Але, отримавши владу до рук, представники колишньої опозиції усвідомили, що ті люди, які їм раніше допомагали і були корисними, наразі – заважають. І почалася плідна діяльність, направлена на дискредитацію активістів, волонтерів та добровольців.

Вкиди у ЗМІ – мінімальна стратегія, яку використовують любителі методів бандитських 90-х. Попервах, представники бандитських угруповань сиділи тихо. Проте, після підписання угоди між Порошенко та Фірташем, та після того, як Кличко давав покази в Австрійському суді (і вони були засекречені, оскільки їх розголошення могли нанести шкоду національним інтересам країни), все пішло за планом Порошенко, коли до влади у ради та на відповідальні посади прийшли відверті аферисти, бандити та мародери.

Деяким з одіозних аферистів не вдалося втрапити до рад. І вони стали сірими кардиналами та взяли під свій контроль ради міст, а самі, начебто обрані мери, перетворились на весільних генералів, які нічого не вирішують і не мають впливу на ситуацію. Кличко ж також обрав собі роль блазня при Порошенкові.

Нині ж він повністю підтримує політику Блоку Панамських Патріотів (як за часів КПСС), при якій Київ перетворюють на клоаку. Бандити з банди Черновецького не лише обкрадають місто, вони знищують його історичні цінності, а киян перетворюють на жебраків, дозволяючи любим друзям Порошенка (а сюди входить і Ахметов) обкрадати киян через завищені тарифи та ненадані послуги, а також інші схеми та афери, за які з людей незаконно стягують кошти.

Але у Києві існує велика кількість активістів, які протидіють мафії при владі. Вони виступають проти забудови прибережних зон Дніпра, виїжджають на незаконні будівництва, відстоюють та захищають архітектурні пам’ятки столиці. І ці люди, які були корисні колишнім опозиціонерам два-три роки тому, тепер їм заважають, адже не дають можливості розгулятись на повну міру, викривають корупціонерів та йдуть до судів, роблячи спробу захистити киян та місто.

І тому проти них влада оголосила війну. Як і проти добровольців, волонтерів, добробатів та справжніх атошників. Всіх їх – переслідують, а суспільству підкидають багнюку у вигляді колишніх ментів, що видають себе за осіб, що воювали, фєйкових ветеранів з передка, а також чорного піару проти активістів.

Проте все це – спрацьовує мало. Тому владою і взято негласне підтримання криміналу, що зашкалює. Адже лише так можна залякувати суспільство: війною і розгулом кримінальних елементів. Тоді народ менше буде думати про те, що робить влада, і більше виявлятиме зацікавленості про турботу власної безпеки.

А паралельно – залякують активістів. Як колись, при януковичі, представники нинішньої влади ще не вивозять людей до лісу, як робили це з Ігорем Луценко та Юрієм Вербицьким, проте тітушки, оплачувані представниками кримінальної влади, вдаються до інших видів залякування. Так, наприклад, Олена Єскіна ще з початку 2011 року почала отримувати погрози, про які постійно повідомляла правоохоронні органи. Проте всі вони – не розслідувані. Як і не розслідувано її побиття та заподіяння їй черепно-мозкових травм.

А вже цього року, лишень вона поїхала у шлюбну подорож, активістці спалили її машину. Саме так залякують гопники, відчуваючи свою безкарність та впевненість у тому, що покровителі у Київраді їх захистять, адже вони це роблять за їхнім наказом та з їхнього ж благословення. Тепер же ж спалили автівку і Вікторії Кустової, теж колишнього депутата Київради, на дії якої той самий Кличко міг покластись під час Майдану, але яка заважає нинішнім «господарям життя» руйнувати Київ, знищувати архітектурні пам’ятки та вперто бореться за Гостиний двір на Подолі, тоді як у Київраді вже б давно все віддали людям януковича.

І, аби показати свою вседозволеність, ті, хто знищує архітектурні цінності Києва, проявляють агресію, роблячи спроби залякування. Як написала Олена Єскіна: «спаленням моєї автівки бандити вирішили не обмежуватися. Щойно спалили автівку моєї подруги та колеги по Київраді VII скликання Викторії Кустової, яка разом зі мною займається боротьбою з протиправними забудовами та опікується збереженням культурної спадщини, а також завжди виступає на мою підтримку!.. Це означає, що будівельна мафія (ми знаємо хто конкретно) вирішила продовжити війну з нами й намагається таким чином нас залякати й примусити відмовитися від захисту Києва (нас попередили, що це останнє попередження і наступні кроки вже не будуть такими «мирними» й ми побачимо кров...)».

Та чи залякають ці шакали киян, волонтерів, добробатів та активістів? Насправді – ні. Усі лишень зрозуміли, що на владу та закон у захисті прав людей та Києва покладатись недоречно. І якщо бандити та гопники обирають правила 90-х минулого століття, то наївно думати, що інші будуть грати з цими кидалами за їхніми правилами. Бандугруповання забудовників під прикриттям бандитів у владі та Київраді кинуло виклик громаді. Виклик – прийнято. Тож наразі активісти будуть опікуватись не лише містом, життям киян та боротись проти Ахметова. Насправді, все тільки починається для бандитів. А, як казав Висоцький у ролі Жиглова: «бандит повинен сидіти у тюрмі». Тож, нинішні депутати Київради та їхні покровителі, готуйтесь до неба в клітинку.

Конфлікти і закони

Спалені авто активістів. Фото із мережі Фейсбук



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.