​Скажи Президенту правду!

У суботу 03.12.2016 о 12.00 в приміщенні Шевченківського суду (Вознесенський узвіз, 10 б) в залі №6 на 5 поверсі відбудеться розмова потерпілих 30 листопада 2013 року та їх адвокатів з Президентом України (можливо, в режимі відеоконференції).


Ми, Група «30-го листопада», що об’єднує побитих беркутівцями за вказівкою Президента України 30 листопада 2013 року євромайданівців, визнаних судами потерпілими, їхніх родичів та адвокатів, проводимо безстрокову безперервну акцію в приміщенні Шевченківського районного суду, тобто цілодобово перебуваємо залі судових засідань №6.

Ми вже понад тиждень як передали листа з нашими вимогами, і пройшло вже достатньо часу, щоб Президент з ними ознайомився. Наша мета донести до пана Петра Порошенка правду про саботаж розслідування та профанацію судових розглядів стосовно злочинів, скоєних 30 листопада 2013 року на Майдані Незалежності, та допомогти державі Україні показати світу та суспільству, що вона є правовою, демократичною та має Європейські перспективи.

Швидкий відкритий справедливий судовий розгляд Майданівських справ та суворе, але справедливе покарання злочинців, зокрема, вбивць Небесної сотні – єдиний спосіб довести світу легітимність нинішніх Президента та Уряду України, що прийшли до влади в результаті Революції Гідності та стануть фатальних ударом по пропаганді росії як держави-агресора про ніби то державний переворот в лютому 2014 року.

Ми звертаємося до пана Президента, бо виконання наших вимог знаходиться в його компетенції та інтересах як посадовця, так і громадянина, і він може зрушити все це з мертвої точки як Гарант Конституції.

Запрошуємо представників ЗМІ, яких просимо донести да народу України інформацію, яку ми повідомимо гаранту Конституції.

Прес-служба Групи «30 листопада»

За додатковою інформацією звертайтесь:

067-507-30-98 Ірина Косова Голова Групи «30-го листопада»
050-547-62-72 Ігор Сіренко Відповідальний секретар Групи «30-го листопада»
097-579-62-14 Олександер Башук, адвокат.

Фото зі сторінки facebook.com/G.30.11



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.