​У Києві п’яні посиденьки закінчилися кривавою розправою

Кривавою розправою закінчилися п’яні посиденьки: у Святошинському районі 45-річний киянин вдарив ножем гостю, вважаючи, що це його колишня співмешканка, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Керівник Святошинського управління поліції Володимир Ткаченко розповів, що про подію правоохоронцям повідомили медичні працівники. До «швидкої» зателефонував чоловік, який стверджував, що його знайомій потрібна допомога. За кілька хвилин він передзвонив, аби скасувати виклик. Однак за вказаною адресою вже їхали правоохоронці.

Коли поліцейські зайшли до помешкання, на підлозі в калюжі крові побачили жінку. Поруч із нею лежав кухонний ніж зі слідами бурого кольору.

Господар знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння, тож пояснити, що сталося, не міг.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік зловживав спиртними напоями, через що його покинула співмешканка. У ніч трагедії до нього в гості прийшла знайома, з якою вони також вживали алкоголь. Перебуваючи у стані сп’яніння, чоловік, вважаючи, що з’ясовує стосунки із колишньою, став виганяти гостю з помешкання. Вона не хотіла йти, тоді господар схопився за ніж і кілька разів вдарив ним знайому.

25-річна жінка від отриманих травм померла на місці. Протверезівши, чоловік у вчиненому зізнався та під час слідчих дій показав, як саме скоїв вбивство.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз.

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Раніше він уже притягався до кримінальної відповідальності за злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотиків.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.