​У Києві автовласник спіймав крадія

Киянин із вікна побачив, як незнайомець нишпорить у його автомобілі. Він миттю спустився на подвір’я та побачив чоловіка, який тримав у руках речі, викрадені з його автівки. Зловмисник забрав інструменти, скориставшись ножицями, якими відчинив багажник.


Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Потерпілий негайно зателефонував у поліцію, тож за кілька хвилин правоохоронці були на місці.

Працівники слідчо-оперативної групи зафіксували подію, вилучили знаряддя злочину та речові докази.

Чоловіка доставили до Святошинського управління поліції. Ним виявився 26-річний киянин. Раніше він уже потрапляв у поле зору правоохоронців.

Під час досудового розслідування слідчим відділом Святошинського управління поліції за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України правоохоронці встановили, що підозрюваний вчинив ще ряд крадіжок із автотранспорту на території кількох районів столиці. Він перебував у статусі підозрюваного у кримінальних провадженнях у Солом’янському та Шевченківському управліннях поліції та раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Оперативні співробітники ретельно перевіряють інформацію про причетність підозрюваного до вчинення аналогічних злочинів на території району. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.