​Прокуратура Києва направила до суду обвинувальний акт відносно екс-віце-президента компанії «Київміськбуд»

Прокуратурою міста Києва завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього високопосадовця Акціонерного товариства холдингової компанії «Київміськбуд» (АТ ХК «Київміськбуд»), з вини якого у 2010 році з комунальної власності незаконно вибули контрольні пакети акцій 34 корпоративних підприємств загальною вартістю понад 70 млн грн.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, передають «Конфлікти і закони».

Встановлено, що підозрюваний, перебуваючи на посаді віце-президента АТ ХК «Київміськбуд», розтратив майно компанії шляхом безоплатного списання цінних паперів на користь шести підприємств, зареєстрованих на території Республіки Кіпр.

Крім того, колишньому високопосадовцю інкримінується підбурення іншої особи до вчинення службового підроблення, а також незаконне зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів.

На даний час обвинувальний акт спрямовано до Печерського райсуду столиці для розгляду по суті.

Одночасно у відомстві повідомляють, що за позовами столичної прокуратури незаконно відчужені акції АТ ХК «Київміськбуд» вже повернуто законному власнику.

Фото «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.