​У Києві затримали тріо квартирників

Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку помітили двох чоловіків, які «гуляли» між будинками, роздивлялися вікна, заходили у під’їзди. Невдовзі до них приєднався третій товариш - і зловмисники попрямували до будинку, у який один із них уже заходив.


Двоє чоловіків зайшли у під’їзд, а один «чатував» на вулиці. Хвилин за п'ятнадцять перший вийшов із рюкзаком і попрямував до тролейбусної зупинки, другий спустився із барсеткою і пішов в іншому напрямку, третій, що чекав на вулиці, без жодних розмов розвернувся і поспішив геть.

Оперативники швидко впевнилися, що одна із квартир на четвертому поверсі цього будинку незачинена, а її замок на вхідних дверях зламаний. Правоохоронці затримали всіх трьох та доставили до управління поліції.

Слідчо-оперативна група обстежила місце події. Відомості зареєстрували. Кримінальне провадження розпочали за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Одна із сусідок розповіла правоохоронцям, що ще вчора на вході до будинку була лампочка, яка наразі відсутня. До речі, зловмисники навіть зуміли підібрати ключ до домофону.

У двох зловмисників вилучили більше 2000 доларів США, 95 євро, два ноутбуки, праску, дві пляшки вина, різноманітні інструменти, відмички та саморізи, а також деталь пошкодженого замка. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Третього опитали, встановили його особисті дані та відпустили на час слідства під особисте зобов’язання.

Власниця помешкання підтвердила, що у неї викрали речі, вилучені у підозрілих осіб.

Встановлено, що чоловіки – громадяни іншої держави, 1986, 1990 та 1996 року народження, на території України живуть лише кілька місяців. Один із затриманих розповів, що вчиняв злочин, надівши на руки… шкарпетки.

За скоєння крадіжки із проникненням у помешкання зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Фото прес-служба Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.