​У Києві затримали підозрюваного, який разом із приятелем в інтернет-клубі забили до смерті відвідувача

Подія сталася у комп'ютерному клубі в Дарницькому району столиці на вулиці Анни Ахматової. Невідомі побили відвідувача та нанесли йому тілесні ушкодження, від яких потерпілий помер. Одного зі зловмисників заарештовано, проводяться заходи для затримання його спільника, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Правоохоронці отримали інформацію, що в приміщенні інтернет-клубу помер чоловік. За вказаною адресою виїхали наряди патрульних та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили мертвим невідомого громадянина віком приблизно 30-35 років. На його тілі експерти виявили садна та численні гематоми.

Поліцейські опитали очевидців злочину та працівників клубу. За їх словами, в ігровій залі між чоловіками виник словесний конфлікт, який швидко переріс у бійку. Двоє правопорушників накинулися на незнайомця з кулаками та нанесли йому травми, котрі призвели до фатальних наслідків. Після скоєного підозрювані втекли. Адміністрація закладу відразу ж викликала на місце «швидку» та правоохоронців.

Після комплексу оперативно-розшукових заходів поліція затримала одного з підозрюваних. Ним виявився місцевий житель, 1974 року народження. Особу його спільника також встановлено, це - уродженець Херсонщини, який останнім часом проживав у столиці. Зусилля правоохоронців спрямовані на його затримання.

Зібрані матеріали внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі Дарницького управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.