​Киянин вбив дружину та намагався покінчити життя самогубством

Чоловік наніс жінці численні ножові поранення, а потім порізав ножем себе та відкрив газ на кухонній плиті. На цей час підозрюваний знаходиться у лікарні. Розпочато кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Близько 19:00 до чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення, що в квартирі на проспекті Перемоги виявлено 28-річну дівчину з ознаками насильницької смерті. У цьому ж помешканні знаходиться її чоловік, який намагався покінчити життя самогубством.

Не гаючи часу, за вказаною адресою прибули слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції і лікарі.

«Вже на місці події правоохоронці опитали свідків та ретельно оглянули територію. Зі слів власниці квартири, яку винаймало подружжя, потерпіла - її колега. Зранку вона не вийшла на роботу, тому співробітники намагалися додзвонитися до молодої жінки, але не змогли, тож просто приїхали до квартири із запасними ключами. Двері були зачинені зсередини, тож довелося зламувати замок. Коли вони потрапили у приміщення, побачили вбиту жінку та її чоловіка із різаними пораненнями. Його одразу ж госпіталізували в лікарню, де надали необхідну допомогу», - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Попередньо встановлено, що сімейний конфлікт стався через ревнощі. За кілька днів до цього пара також з'ясовувала стосунки та вирішила жити окремо: жінка навіть зібрала речі чоловіка. А під час конфлікту він наніс дружині більше сорока ударів, а собі канцелярським ножем перерізав вени та сухожилля, відкрив на кухні газ та ліг на диван.

«Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зараз підозрюваний перебуває в лікарні під охороною. Відомо, що жінка працювала в лікарні, а він був різноробочим. За вбивство дружини йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі», - розповів керівник столичних поліцейських.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.