​У центрі Києва тимчасово діятиме обмеження для руху транспорту - перелік вулиць

З 27 по 30 липня 2017 року у зв’язку з проведенням у Києві заходів з нагоди річниці хрещення Київської Русі-України, рух усіх видів транспортних засобів у центрі міста буде заборонено. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Так, 27 липня з 11:00 до 16:30 рух транспорту буде обмежено на вул. Трьохсвятительській (на відрізку від площі Михайлівської до Європейської), вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Михайлівської до площі Європейської), Володимирському узвозі, Парковій дорозі (на відрізку від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського) та вул. Михайла Грушевського (на відрізку від вул. Шовковичної до площі Європейської).

28 липня з 12:00 до 13:30 будуть введені обмеження для транспорту на бульварі Тараса Шевченка (на відрізку від будинку №20 до будинку №14), вул. Володимирській (на відрізку від будинку №56 до площі Софійської) та Володимирському проїзді.

Крім того, з 29 до 30 липня на вул. Ярославів Вал (від перетину вулиць Ярославів Вал та Володимирської до перетину вулиць Ярославів Вал та Лисенка) буде обмежено рух транспортних засобів через проведення культурно-мистецької акції з нагоди святкування Дня хрещення Київської Русі-України на території Національного заповідника «Софія Київська» та музею «Золоті ворота».

Національна поліція України просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Враховувати дану інформацію при плануванні маршрутів та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Фото Еспресо TV



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.