​Поліція встановлює обставини стрілянини у Шевченківському районі Києва

Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, правоохоронці розшукують зловмисника, який, зі слів свідків, разом зі спільником зник із місця чорним автомобілем. У чергову частину зателефонували свідки і повідомили: у Шевченківському районі на вулиці Зоологічній невідомий стріляв у чоловіка.


На виклик вирушила слідчо-оперативна група територіального управління, співробітники карного розшуку та автопатрулі. Усі наряди орієновані на розшук та затримання стрілка, який, зі слів свідків, втік темним автомобілем. Введено план «Перехоплення».

На місце прибули лікарі «швидкої», які надають потерпілому медичну допомогу.

Проводиться огляд місця події, поліція спілкується зі свідками та очевидцями, аби встановити обставини вчинення злочину.

Правоохоронці встановили особу пораненого чоловіка: він – приватний підприємець, 1989 р.н. За інформацією лікарів, у потерпілого два вогнепальні поранення. Його доставили в лікарню.

Зі слів свідків, пролунало кілька пострілів: імовірно, стріляли із травматичної зброї. При цьому нападники намагалися відібрати у чоловіка сумку із грішми.

Після проведення першочергових слідчих дій буде надана правова оцінка події.

Стан потерпілого стабільний. За уточненою інформацією лікарів, проникаючих поранень у чоловіка немає, натомість є садна і забої. Відкрите кримінальне провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, за вчинення якого передбачено до 15-ти років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.