​Звільнений з-під варти суддею Печерського суду, Саакашвілі заявив про подальші плани

Адвокати, народні депутати та активісти під Печерським судом домоглись звільнення Михайла Саакашвілі, суддя відмовила прокурорам у задоволенні клопотання про домашній арешт Саакашвілі, повідомляє прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі».


«Вони хотіли сховати мене від народу, а народ від мене. Вони хотіли показати, що можуть посадити Саакашвілі і можуть закатати всіх людей під асфальт. Все вийшло навпаки. Дуже мужня суддя. Зараз на неї будуть чинити тиск, бо вона прийняла рішення згідно з законом, а не за вказівкою влади. Але система починає розвалюватись, суддя не піддалась їх вказівкам, поки я сидів в СІЗО - спілкувався з наглядачами, тут з поліцейськими, всі кажуть, що їм все вже надоїло», - зазначив Саакашвілі.

Михайло Саакашвілі, залишивши залу суду, заявив про подальші плани.

«Консолідуватись з іншими політичними силами, нам не потрібні напади і насилля, ми маємо дотиснути, щоб вони прийняли всі закони, і будемо готуватись до спокійної, конституційної зміни влади в Україні», - заявив Саакашвілі.

Лідер РНС висловив вдячність всім людям, які прийшли сьогодні його підтримати і які, незважаючи на його затримання, величезною кількістю вийшли на Марш за імпічмент у неділю.

«Дуже вдячний людям, ми повинні їх підтримувати. Ці люди герої, це середній клас, інтелігенція, мирні люди, які і мають взяти владу в Україні. Зараз нам потрібна консолідація опозиційних сил для побудови влади середнього класу в країні. Я не маю претензій на національне лідерство, але якщо я можу допомогти людям згуртуватись, об’єднатись, щоб змінити цю країну, я буду це робити», - заявив Саакашвілі.

«У них не вийшло сьогодні, не вийде і у майбутньому, ми обов’язково переможемо. У неділю ми маємо сказати, що нам набридло так жити. Люди не товар, як вони думають, люди – це божество, заради якого варто жити», - звернувся до людей Михайло Саакашвілі.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.