​Столична поліція розшукує чоловіка, підозрюваного у вбивстві пенсіонера

Потерпілого із вогнепальним пораненням голови у під’їзді знайшли сусіди та викликали поліцію. Слідчі встановили, що до вбивства може бути причетний чоловік, якого зафіксували камери відеоспостереження, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Нагадаємо, 03 липня 2017 року о 13.20 до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення, що мертвого чоловіка із вогнепальним пораненням голови виявили у під’їзді будинку по вулиці Флоренції. На адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група, керівництво районного та Головного управлінь поліції.

Як повідомив начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Юлія Медвідь, після спілкування із очевидцями правоохоронці встановили особу загиблого. Це – мешканець будинку, 1956 року народження:

«За попередніми результатами експертизи, чоловіка вбили з його власної зареєстрованої гладкоствольної рушниці. Напередодні він домовився із незнайомим чоловіком про продаж цієї рушниці. З моменту, коли він вийшов із квартири, до часу отримання повідомлення про вбивство, минуло майже 10 хвилин. Саме після зустрічі з потенційним покупцем сусіди знайшли у під'їзді пенсіонера із вогнепальним пораненням. При цьому зброї на місці злочину вже не було».

За фактом події слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські опитали свідків, провели ретельний огляд місця події та прилеглої території, а також вилучили речові докази та записи з камер відеонагляду.

«У ході слідчих дій та оперативно-розшукових заходів ми встановили, що до вчинення умисного вбивства причетна особа, яку зафіксували відеокамери. Тож звертаємося до всіх, хто має будь-яку інформацію щодо анкетних даних особи або її місцезнаходження, із проханням повідомити у поліцію за телефонами: (097) 085-86-04, (063) 243-48-48 або 102. Конфіденційність гарантуємо», - додала Юлія Медвідь.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.