​У Дніпровському районі Києва брат до смерті побив брата

Киянин вирішив провчити родича, який, на його думку, зловживав алкоголем. Від отриманих травм чоловік помер, а його брат зараз дає покази слідчим.


За інформацією прес-служби Нацполіції Києва, близько півночі до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення лікаря про те, що у квартирі по вулиці Хорольська помер 40-річний чоловік. На виклик виїхали слідчо-оперативна група та керівництво районного управління поліції.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, у помешканні правоохоронці виявили мертвого чоловіка із ознаками насильницької смерті. Лікарі «швидкої» зазначили, що 40-річний потерпілий помер до їх приїзду. Попередньо – від травм голови, які виявилися смертельними.

«У квартирі знаходилася мати померлого, яка повідомила, що напередодні між братами виник конфлікт. Молодший із них повернувся з роботи та побачив родича, який п’яний спав у своїй кімнаті. Це нібито його обурило, тож він пішов із квартири, а коли повернувся вже напідпитку, за допомогою кулаків почав з’ясовувати зі старшим братом стосунки», - повідомив Олександр Кузьмін.

За словами жінки, усе відбувалося кілька хвилин – і вона відразу викликала лікарів. У цей час молодший син пішов з дому, а знайшли його вже співробітники поліції та доставили для надання показів.

«У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 32-річного місцевого мешканця затримали, зараз він спілкується зі слідчими. За фактом події розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15-ти років позбавлення волі», - додав Олександр Кузьмін.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.