​У Києві затримали таксиста, який викрав автомобіль роботодавця і продав

Чоловік влаштувався на роботу за підробленими документами, а коли йому передали автомобіль, продав його за 800 доларів США. Розпочато кримінальне провадження.


За повідомленням прес-служби Нацполіції Києва, до чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про зникнення автомобіля. У ході перевірки інформації правоохоронці встановили механізм злочину та з’ясували, що до угону причетний 35-річний місцевий мешканець.

Киянин у мережі Інтернет знайшов оголошення про роботу в службі таксі. Аби отримати роботу, він підробив паспорт громадянина України та водійське посвідчення. Далі зустрівся із роботодавцем, який передав йому у користування автомобіль «Рено Модус». Після цього зловмисник зник.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліція знайшла зловмисника та затримала його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушник зізнався, що авто він продав за 800 доларів США.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортний засобом) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Також поліція встановлює місцезнаходження автомобіля. Після проведення першочергових слідчих дій можлива додаткова кваліфікація події.

Фото commons.wikimedia.org



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.