​У Києві розшукують зловмисників, які на Печерську смертельно поранили чоловіка

Інцидент стався у дворі будинків по вулиці Лютеранській. Від отриманих травм потерпілий помер в кареті «швидкої». Поліція встановлює обставини злочину та розшукує винуватців.


За інформацією прес-служби Нацполіції Києва, близько 10:30 до столичних правоохоронців надійшло повідомлення, що в Печерському районі на вулиці лежить чоловік із ножовим пораненням. На місце виклику відразу ж виїхали наряди патрульних, слідчо-оперативна група районного та головного управлінь поліції.

Невдовзі в кареті «швидкої» лікарі констатували смерть потерпілого. Встановлено, що це 37-річний місцевий житель.

Інформацію про подію належним чином зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

На даний час оперативники працюють на місці події. Вони опитують жителів прилеглих будинків та імовірних очевидців. Зусилля поліцейських спрямовані на встановлення та затримання винуватця.


З показів свідків складені фотороботи осіб, які можуть бути причетні до нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Прикмети:

- вік – 35-37 років, зріст – 170 см, кругле обличчя з неголеністю, середній ніс, темні очі, повні губи, худорлявої статури.

- вік – 40-45, зріст – 180 см, витягнуте худе обличчя, довгий ніс, середні очі, тонкі губи, худорлявої статури.

«Розпочате кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України, це – тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії для встановлення осіб, які причетні до вчинення правопорушення», - повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Олександр Пивовар.

Поліція звертається до громадян: якщо ви впізнали зображених осіб, просимо терміново повідомити про це за номером 102.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.