​На Майдані мітингувальники розібрали конструкції «про перемогу діда»

Українці, які зібрались на акції за відставку Порошенка на Майдані Незалежності, розібрали конструкції, зведені за вказівкою АП, аби зірвати мирний протест, та вирушають автопробігом до маєтку Порошенка в Козині, повідомляє прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ».


Під час мітингу на Майдані люди почали розбирати ганебні конструкції, якими влада заставила Майдан, прикриваючись річницею анексії Криму.

«Нарешті люди повернули собі Майдан. Ми боремось вже півроку, спочатку вони прикривались Героями Небесної Сотні і добровольцями, сьогодні вирішили прикритись кримським народом. Головнокомандуючий дуже боїться власного народу, але люди боротимуться далі», - заявив Давід Сакварелідзе.

Народний депутат Юрій Дерев’янко відзначив, що сьогодні більше як у 40 містах у всіх обласних центрах люди вийшли на мирний марш за відставку Порошенка.

«Сьогодні той день, коли ми говоримо НІ диктатурі в Україні, НІ перепризначенню Путіна, НІ перепризначенню Порошенка. Ми говоримо, що Крим – це Україна, ми солідарні з кримськотатарським народом. Люди здатні висунути найкращих кандидатів для того, щоб замінити цю гнилу корупційну владу», - заявив нардеп.

Одна з лідерів РНС Ольга Галабала запропонувала українцям сформувати новий суспільний договір, у якому домовитись, як країна має розвиватись.

«Вони кажуть, що марші не ефективні, але вони їх дуже бояться. Ми розуміємо, що коли в країні війна, буд-які військові перевороти і силове захоплення влади працюють на знищення країни, тому наш шлях - мирні протести, формування нової ідеології країни, політичної еліти. Ми маємо сформувати новий суспільний договір, домовитись, як країна має розвиватись, щоб людина в цій країні була щасливою», - наголосила вона.

У прямому включенні з Європи лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі повідомив про подальші плани протестного руху.

«Ми повинні перейти до акцій прямої дії, акції народного гніву, де ми будемо показувати всім прокурорам, суддям, місцевим корупціонерам, що в них нічого не вийде. Ми будемо робити це мирно, наполегливо, у всіх містах. Також ми маємо провести народний «праймеріз», маємо самі створити альтернативу, висунути цю альтернативу і сказати, що ми відмовляємось від теперішньої влади і тієї, яку нам нав’яжуть. Ми будемо висувати молодих, освічених, розумних людей. У нас є позитивна програма, конкретні кроки розписані по тижнях, по днях. Україна буде дуже швидко розвиватись, позбудеться пережитків минулого дуже швидко. Ми швидко витягнемо її з болота», - наголосив політик.

Фото прес-служби партії РНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.