​У Києві оперативники затримали дует квартирних грабіжників

Наміри зловмисників не зупинила навіть власниця помешкання, яка раптом повернулася додому та побачила невідомого. На очах жінки він схопив ноутбук і вибіг, але за кілька хвилин його зі спільником затримали поліцейські. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Під час відпрацювання території Дніпровського району працівники карного розшуку помітили на вулиці двох підозрілих чоловіків, одного із яких раніше затримували за майновий злочин. Розшуківці вирішили простежити, а вже за кілька хвилин побачили, як один із них виходить із будинку на проспекті Ватутіна з ноутбуком у руках, та зупинили.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, незважаючи на запевнення чоловіка про те, що ноутбук належить йому, правоохоронці оглянули під’їзд і на одному із поверхів виявили вхідні двері з пошкодженим замком. Більше того, власниця помешкання у цей момент збиралася викликати поліцію.

«Жінка повідомила, що повернулася додому і побачила у квартирі невідомого. Він ходив по кімнатах і збирав цінне майно, а коли побачив власницю помешкання - схопив речі і вибіг у під’їзд. Згодом потерпіла впізнала зловмисника, якого оперативники зупинили на вулиці», - повідомив поліцейський.

Неподалік розшукали і його спільника. Чоловіків у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали та доставили до управління поліції. Вилучені речі повернули власниці.

«Затримані – місцеві мешканці, 1982 та 1987 років народження. Раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки, розбої та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Тож ми відпрацьовуємо інформацію щодо їх причетності до аналогічних злочинів на території району», - додав Олександр Кузьмін.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує до восьми років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.