​У Києві поліція затримала злодія, на рахунку якого кілька крадіжок

Правопорушника викрили на крадіжці продуктів із магазину. Однак під час досудового розслідування слідчі довели причетність підозрюваного до вчинення інших корисливих злочинів, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


У ході відпрацювання території Святошинського району столиці працівники карного розшуку на виході із магазину на вулиці Жолудєва помітили незнайомця, поведінка якого здалася правоохоронцям підозрілою. Тож правоохоронці зупинили чоловіка та попросили показати вміст рюкзаку.

Під час перевірки поліцейські виявили та вилучили продукти, які чоловік виніс повз касу. Вилучений товар повернули працівникам магазину, а правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ним виявився 34-річний уродженець Донецької області, який раніше потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення правопорушень.

За фактом події слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Окрім того, під час досудового розслідування слідчі довели причетність затриманого до п’яти майнових злочинів, які він скоїв упродовж трьох місяців. Попередньо встановлено, що зловмисник обирав неосвітлені ділянки вулиць та за допомогою спеціальних інструментів вирізав кабель зв’язку.

Вирішується питання щодо обрання правопорушнику міри запобіжного заходу.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.