​На Оболоні правоохоронці затримали групу квартирних крадіїв на місці злочину

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Архипенка співробітники карного розшуку затримали квартирних крадіїв. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції для документування події.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, встановлено, що під час відпрацювання території району оперативники помітили трьох осіб, які раніше потрапляли у поле зору правоохоронців за скоєння крадіжок, тож вирішили простежити за ними. Тим часом правопорушники зламали замок вхідних дверей та зайшли до чужої оселі, звідки викрали більше 20 тисяч гривень, коштовності та побутову техніку господарів.

Працівники поліції затримали зловмисників, коли вони намагались втекти із місця злочину. У ході поверхневого огляду у злодіїв виявили чуже майно, яке потім впізнала потерпіла.

Усіх фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це двоє іноземців, 1974 та 1975 років народження, раніше судимі за скоєння крадіжок, а також місцева жителька, 1975 року народження.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.