​У Києві затримали грабіжника, який встиг зняти з банківського рахунку потерпілого гроші біля столичного вокзалу

Близько 18:20 на площі Вокзальній зловмисник вирвав із рук 44-річного місцевого мешканця банківську картку і побіг геть. Чоловік відразу зателефонував у поліцію - і за хвилину до нього підійшли оперативники, які проводили відпрацювання у рамках профілактичної операції «Мігрант». Потерпілий описав грабіжника та напрямок, куди він побіг, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку київської поліції Віталій Отрудько розповів:

«Чоловіка, схожого за описом, правоохоронці помітили біля станції метрополітену. Він відходив від банкомата і ховав гривні. Оперативники перевірили його, і виявилося, що зловмисник має при собі банківську картку потерпілого, з якої вже зняв гроші».

Затриманий – 30-річний іноземець, який у Києві живе у хостелі. За попередньою інформацією, він уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції задокументувала правопорушення.

Відомості про злочин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.