​У Києві поліція викрила бордель, замаскований під масажний салон

Організаторами незаконного бізнесу були дві зловмисниці, яким загрожує до семи років позбавлення волі. Встановлено, що у закладі позмінно працювали від трьох до десяти жінок. Вартість години їх послуг становила від 600 до 2000 гривень, 60% із яких забирала організаторка, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва припинили діяльність борделю, який працював під виглядом закладу з надання послуг масажу. Насправді, жінки за грошову винагороду надавали клієнтам сексуальні послуги.

Як розповів т.в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у місті Києві Олексій Гаврилюк, одна з жінок виконувала функції адміністратора та диспетчера салону, приймала дзвінки та кошти від клієнтів, потім розподіляла їх: 60% - організатору, решту - дівчатам. Її спільниця займалася організаційними питаннями. За еротичні послуги чоловіки платили від 600 до 2000 гривень:

«Організаторки розміщували рекламні оголошення про послуги у мережі інтернет. У салоні позмінно працювали від трьох до десяти дівчат. Правоохоронці провели чотири обшуки – за місцем надання послуг, за місцем мешкання організаторки та її помічниці, а також в автомобілі. Під час процесуальної дії вилучили речові докази: гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські картки та пакунки з речовиною білого кольору».

Фігурантки затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

«Суд обрав міру запобіжного заходу зловмисницям: співорганізаторці - у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави, організаторці - цілодобовий домашній арешт. Спільницям загрожує до семи років позбавлення волі», - додав Олексій Гаврилюк.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.