​У Києві трійка злочинців намагалася задушити таксиста

Зловмисники вдарили водія та почали його душити. Після забрали мобільний телефон, гроші та втекли, проте згодом їх затримали працівники поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


До чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сирецька невідомі побили таксиста. На виклик виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події.

Начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко розповів, що чоловіки викликали таксі, на якому каталися містом. Згодом один пасажир, який сидів ззаду, накинув водієві мотузку на шию та почав його душити, інший закривав очі, щоби той нічого не бачив, а чоловік, який сидів попереду, бив потерпілого.

«Таксист у цей момент натиснув педаль газу – і зіткнувся із парканом. Так він зумів послабити тиск мотузки та втекти від нападників. Перехожі, почувши крики про допомогу, відразу викликали поліцію. Згодом з’ясувалося, що зловмисники забрали з автівки мобільний телефон і гроші», - додав начальник управління.

Переглянувши відео з камер спостереження, оперативники встановили осіб, причетних до скоєння злочину, та згодом затримали їх. Це – уродженці різних областей України, які в Києві не мали постійного місця проживання.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - додав Владислав Іщенко.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.