​Столична поліція встановлює обставини ДТП на Деміївці, у якій загинуло четверо осіб

Смертельна автопригода сталася близько 08:30 у Голосіївському районі на площі Деміївській. У результаті загинуло четверо людей, а інших постраждалих доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Після отримання повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з тяжкими наслідками, на місце відразу прибули екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група територіального управління поліції, слідчі з відділу розслідування ДТП столичного главку, а також медики «швидкої».

Правоохоронці встановили, що водій «Шевроле» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Шкода». Внаслідок аварії четверо осіб, які знаходилися у «Шевроле», отримали травми, несумісні із життям. Водій іншої іномарки - отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні.

Наразі на місці ДТП працюють правоохоронці, вони опитують свідків та очевидців цієї автопригоди, а також встановлюють її механізм.

Подія належним чином зареєстрована. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.