​У Дніпровському районі столиці поліцейські встановлюють обставини смерті молодика

Правоохоронці отримали повідомлення про бійку на вулиці Панельній, а прибувши на місце події, виявили там 22-річного чоловіка без ознак життя. Наразі його тіло направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Уночі до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про вуличну бійку. За викликом прибули патрульні поліцейські, котрі виявили там хлопця без ознак життя. На вказану адресу також негайно виїхали слідчо-оперативні групи головного та територіального управлінь поліції спільно із кінологами.

За попередньою інформацією, між двома незнайомими компаніями виник конфлікт, який раптово переріс у бійку. У результаті інциденту один із учасників отримав травми, а пізніше медики «швидкої» констатували смерть потерпілого – 22-річного жителя Рівненської області.

На момент прибуття правоохоронців усі учасники інциденту втекли з місця події. Тіло молодика направили на проведення судово-медичної експертизи, за результатами якої буде встановлена остаточна причина його смерті.

Відомості належним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського управління поліції. Після проведення першочергових слідчих дій буде надана правова оцінка події.

Правоохоронці встановлюють усіх учасників конфлікту, а також причини та обставини даного кримінального правопорушення. Крім того, вони вивчають записи із камер відеоспостереження та спілкуються зі свідками для об'єктивного розслідування цієї події.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.