У Києві пройшов сатиричний перформанс LADIES’Я, під час якого Попову сказали – «ГЕТЬ!»

pr1

 

Громадськість більше не може стояти осторонь, спостерігаючи, як донецькі руйнують Київ і ґвалтують Україну. За останні декілька тижнів у столиці відбулось багато акцій, направлених як на критику влади Януковича, так і блюзнірство Попова, який корчить з себе градоначальника, хоча насправді є ставлеником і КГБістським запроданцем від Партії регіонів, якому місто Київ - не є рідним, а тому (з точки зору Попова) його потрібно паплюжити і знищувати. Він – ненавидить киян. Тим паче, що кияни платять йому тією ж монетою, і кажуть Попову – «ГЕТЬ!».

Але влада робить вигляд, що не чує звернень громадян. А телебачення, яке, як зазначив пан тигибкий (що під владою вигибається, не знаючи як їй вгодити), ніби не заангажоване - не показує реальної картини людських протестів. По телевізору нині або розказують про вбивства, або - про досягнення влади. Інколи можуть посварити незрозуміло кого за погану підготовку до ЄВРО. І – все. Телебачення працює на владу, як слухняне собача. Завтра вже капці носитиме Януковичу до золотого туалету і зніматиме, як вправно гарант відмотує туалетний папір, цікавлячись: чи вправно працює такий унітаз? І буде – цікавий сюжет. Головне – пізнавальній і корисний для населення України. А що? Якщо Шустер так заглядав в очі гаранту у Межігірї, що вже казати про інших?

Проте в Україні все ж відбувається багато акцій протесту. Так, кияни захищали Андріївський узвіз (Про сміття біля офісу Ахметова телевізійники теж не сильно розпалялись. А що як не вгодять головному годувальнику?), а ще почали страйк шахтарі і до Києва збираються чорнобильці та афганці.

Також 24 квітня під стінами КМДА відбувся перформанс «П’ять безцінних творів столичного можновладця, які потрясли київську культурну спільноту», під час якого у сатиричній формі було розкрито стратегію знищення міста Києва паном Поповим і його підкаблучниками, що заглядають Партії регіонів до рота, а самі наживаються на знищенні культурних цінностей.

Акція, що була приурочена до Міжнародного дня книги та авторського права, розпочалася з виступу патріотичного гурту LADIES’Я, який уособлює тих, кого Попов і регіонали в цілому хочуть купити за гречку та подачки.

Чогось подібного в Україні ще не було. Політичної сатири, що користувалась попитом протягом багатьох століть і висміювала невігластво царів та королів, до цього моменту в незалежній Україні не було. Тож було дивно спостерігати за новоствореним проектом LADIES’Я, коли жінки, на яких Попов ставить, як на свій електорат, на весь Хрещатик співали про те, що кияни кажуть Попову – «ГЕТЬ!».

Також під час акції у сатиричній формі було розкрито стратегію знищення культурного Києва головою КМДА Олександром Поповим. Протестувальники роздавали киянам брошури, у яких визначена топ-двадцятка знищених владою Януковича (під мовчазним одобрямсом Попова) культурних пам’яток, яких вже ніколи не буде. І як би влада не заявляла про відновлення цих архітектурних споруд, насправді не можна відновити історію. Можна лише зробити підробку. Відновлювати архітектуру 18-19 століть - те саме, що підроблювати картини Рембрандта. Цікаво, невже влада думає, що усіх навколо пошиє у дурні, а в Україні вже не лишилось нікого, окрім бидла, якого можна задобрити підробками?

В будь-якому разі протестанти наголосили на тому, що влада відверто знущається з українців, що Віктор Янукович, як видатний письменник сучасної України, єдиний серед українського письменства успішно продає авторські права за 16 млн. гривень донецькому видавництву «Типографії «Новий мир» за право видання чотирьох вже надрукованих в Україні книжок та інших своїх ще не написаних за допомогою плагіату творів, які він планує скомпонувати в майбутньому. Йому платять наперед шалені гроші, тоді як знані у всьому світі вітчизняні письменники за свої, навіть вже видані на території України книжки, отримують копійки. Тож виходить, що найоплачуванішим письменником в Україні є «проФФесор», що продукує по п’ять помилок в одному слові, а можновладці тим часом продовжують прискореними темпами знищувати культурні цінності столиці України та тисячолітнього Києва!

Також нагадали вони Попову і про те, що, незважаючи на стихійний загальний культурологічний занепад та патологічну нестачу бюджетів у вітчизняних видавничих та книготорговельних підприємствах та друкаренях, у листопаді 2011 року Олександр Попов помпезно започатковує власну абсурдну друкарську справу в книгарні «Сяйво», яка коштувала киянам близько 7 млн. грн. Тож вони пропонували Попову заробляти на видавництві книжок, а не руйнуванні столиці України.

Не забули виступаючі нагадати ставленику Партії регіонів і про знищені книжкові магазини «Сяйво» і «Знання».

А на при кінці акції гурт LADIES’Я на замовлення влади заспівав довгоочікуване:

А від влади у Попова

Голова йде круговерть.

Вже про мерство веде мову,

Та кияни кажуть – ГЕТЬ!

pr2

pr3

pr4

pr5

pr6

pr7

pr8

pr9

pr10

pr11

pr12

 

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.