Американці пред'явили звинувачення в крадіжці двох доларів з фонтану

fontan

 
Безробітній жінці з Огайо, США, висунули звинувачення у дрібній крадіжці після того, як вона 7 жовтня витягла з фонтану, що знаходиться на території суду округу Логан, монети на суму $ 2,87, передає ABA Journal.


Поліція затримала Дейдре Ромін, коли вона діставала монети з фонтану. Офіцер підійшов до неї і запитав, що вона робить. Потім він знайшов в її кишенях монети, справив затримання, а пізніше їй вручили повістку до суду. Потерпілим у цій справі вважається місто.

"Ці гроші не належать нікому, тому я взяла їх", - пояснила затримана. За словами Ромін, вона діставала монети, щоб купити собі їжу. Як розповіла жінка, у неї є чотири коти, яких теж потрібно годувати. Ромін - безробітна і, за власними словами, скоро втратить квартиру через несплату.

Однак відомо, що жінка шукає роботу, і її положення в майбутньому має покращитися. Крім того, з метою матеріальної допомоги безробітній було організовано збір коштів в інтернеті і у того самого фонтану на території суду. Повідомляється, що за допомогою добровільних пожертвувань вдалося зібрати вже більше $ 5 400.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.