Біглий злочинець повернувся до в'язниці у США, не витримавши холодів на вулиці

lexington

 
Ув'язнений, який втік з виправної установи в американському штаті Кентуккі, повернувся у в'язницю, не витримавши холоду, який панує на вулиці. Про це повідомив місцевий телеканал Lex 18.


Засуджений за злодійство та інші правопорушення 42-річний Роберт Вік (Robert Vick) втік з в'язниці міста Лексінгтон наприкінці минулого тижня, розповіли в поліції. Однак через день чоловік увійшов в один з мотелів міста і попросив службовців викликати поліцію, висловивши бажання здатися правоохоронцям.

За свідченнями очевидців, утікач "тремтів від холоду". Відзначається, що температура повітря в місті Лексінгтон на початку тижня знизилася до мінус 20 градусів Цельсія.

Вік був доставлений у в'язницю після того, як його оглянули медики.

На початку січня у ряді північно-східних штатів США, в тому числі Кентуккі, синоптики відзначили найсуворіші морози за останні два десятиліття, повідомляє Lex 18.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.