Брати Клички обов’язково боксуватимуть в Україні

klichko bros

 
Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко переконаний, що разом з братом Володимиром вони обов’язково знайдуть гідних суперників, з якими боксуватимуть у Києві. 


Про це Кличко заявив під час прес-конференції в Москві, повідомляє прес-служба «УДАРу».

«Ми вже боксували в Україні і ще будемо боксувати в Україні. Я можу Вам це пообіцяти. У цьому напрямку ми працюємо», – сказав Кличко.

Пояснюючи, чому бій 8 серпня відбудеться саме в московському СК «Олімпійський», Кличко розповів, що з приводу місця проведення поєдинку йому надходили різні пропозиції: з Нью-Йорку, Лос-Анджелесу, Берну, Лондону, Берліну, Гамбургу.

Втім, найбільш цікаві умови запропонувала Москва. До того ж, переконаний Кличко, багато українців, які захочуть подивитися бій у Москві, зможуть це зробити, адже їм не потрібно відкривати візи і достатньо сісти у потяг, літак або автомобіль. «Я впевнений, що в «Олімпійському» буде велика кількість моїх земляків, які приїдуть підтримати мене з різних міст України», – сказав Віталій.

Крім того, він розповів, що його підготовка пройшла без проблем і він перебуває в прекрасній формі. «Страху перед суперником я не маю», – наголосив він і зазначив: зробить все від нього залежне, аби довести, що по праву володіє одним із найпрестижніших титулів у суперважкій вазі, яким раніше володіли Леннокс Люїс, Майкл Тайсон і великий Мохаммед Алі. «Я зроблю все для того, щоб цей титул залишився у мене», – наголосив Кличко, додавши, що 8 вересня всі бажаючі зможуть побачити унікальне спортивне шоу.

Окрім того, він зауважив, що багато хто ставиться до його супротивника Чарра як до боксера, який не має великого досвіду, але він є спортсменом, який представляє нове покоління бійців.

«Як чемпіон світу я не можу собі дозволити боксувати проти будь-кого. Ми обрали одного з найсильніших суперників, того, хто перебуває в першій десятці світового рейтингу. Чарр – молодий, агресивний, сильний, і я впевнений, що цей поєдинок сподобається всім тим, хто давно спостерігає за боксом, за найважливішою його складовою – важкою вагою», – сказав Віталій Кличко.

Нагадаємо, 3 вересня Кличко і Чарр прибули до Москви, де 8 вересня в спортивному комплексі «Олімпійський» відбудеться боксерський бій за звання чемпіона світу. За подіями на рингу стежитимуть 30 тисяч глядачів в «Олімпійському», а також телеглядачі зі 150 країн світу, для яких буде організована ТВ-трансляція.



Коментарі

  +0 #1 Donetckiy 4 сент. 2012 г., 18:11:48
А почему все таки не в Киеве? Какая движуха бы была! Все в красных тонах партии "Удар", 80 тыс. болельщиков штурмом бы за раз взяли бы Киев!!!!!!!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.