Заява Олександра Тимошенко: Керівництво прокуратури свідомо приховує злочини чинної влади

o timoshenko

 
Останні заяви Рената Кузьміна про нібито причетність Юлії Тимошенко до вбивства ще чотирьох осіб яскраво показують, що у влади Януковича вже все зовсім на грані повного дебілізму. 


В даний час влада не має жодних аргументів на відповідь відносно резолюції Сенату США про необхідність негайного звільнення Лідера опозиції Юлії Тимошенко та інших політичних в’язнів. Весь світ вже не вірить жодному слову та черговим обіцянкам Януковича, які є виразом людини, що переживає вже не перший рік моральні, політичні та фізичні муки від думки, що Юлію Тимошенко все ж таки прийдеться звільнити із тюрми під тиском фактів, реакції і твердої позиції української та світової громадськості. 

За більше ніж два роки свого правління влада Януковича пройшлася по Україні гірше, ніж фашисти за роки Другої Світової війни – винищили середній клас, розграбували економіку, вивезли за кордон десятки мільярдів доларів, передали собі у власність найбільш цінні землі та родовища корисних копалин, перетворили народ України на рабів. 

Звичайно, Януковичу та його свиті це потрібно якось замаскувати, приховати, потрібно відволікти увагу на інші події. Тому і придумують нові і нові справи проти Юлії Тимошенко та інших патріотів України. Вчора вона була нібито причетна до вбивства Щербаня, сьогодні ще до 4 вбивств, завтра до вбивства Кеннеді, після завтра до розп’яття Ісуса Христа. Після брудної роботи Кузьміна і Хорошковського можуть появитися ще й інші звинувачення в організаціях замаху та вбивствах на території України та за її межами. Маразм уже зашкалює. І подібні інсинуації озвучити може тільки одна людина в ГПУ - ярий "борець за правду", великий любитель "мурки", завжди з дебільною усмішкою і рецидивістською небритістю, браток основного главаря бандформування партії регіонів, за сумісництвом – заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін. Виникає логічне запитання: чи може бути нормальним, адекватним і здоровим такий суб’єкт, який вічно сам до себе усміхається? Я думаю, що влада для того, щоб уникнути серйозних політичних проблем зі сторони світового співтовариства, постійно надає слово від ГПУ цьому дивному неадекватному прокурору. Що візьмеш із хворої людини? 

Нещодавно на Конференції в Ялті заступник генпрокурора Ренат Кузьмін "виглядав і вів себе, як бандит" - відзначають провідні українські та зарубіжні видання. "Він став кращою контрпропагандою української влади. Він виглядав, як бандит. Поводився, як бандит" - такою була реакція старшого наукового співробітника Інституту міжнародної економіки Петерсона Андерса Аслунда. 

"Не уявляю, навіщо його сюди направили. Я не знайшов ні однієї людини, яку він в чомусь переконав", - такий висновок колишнього посла США в Україні Стівена Пфайфера. 

Просто всім уже давно набридла ця нагла брехня, яка вже не перший рік звучить по підконтрольним владою центральним каналам телебачення із чорних ротів як президента, вищих чиновників ГПУ, а також МЗС. 

Я хочу, щоб люди України знали: найбільшими бандитами в Україні є Янукович та його сім’я – це злочинці, на руках яких кров безневинних вбитих в 90-х роках сотень молодих донецьких людей, закопаних у донецьких шахтах, це вбивство Щербаня, все багатство якого перейшло клану Януковича, це вбивство політичних конкурентів, які не давали їм рватися до влади. Свідком і учасником цих подій були і Ренат Кузьмін, і Віктор Пшонка, які в цей час очолювали органи прокуратури Донбасу. 

Питання - чому за 21 рік незалежності України не було розслідувано жодного резонансного вбивства сотень простих людей, а також серйозних політичних конкурентів нинішньої кримінальної влади, що відбулися на Донбасі. Чому прокуратури ні місцеві, ні обласні не давали ходу усім цим страшним злочинам? Чому стільки років не було серйозних прес-конференцій ані обласної прокуратури Донецької області, ані офіційних заяв ГПУ щодо героїчного розслідування та притягнення замовників і виконавців цих вбивств? І чому саме зараз доблесні борці і наші кристально чесні прокурори згадали раптом про вбивство успішного бізнесмена, депутата, серйозного політичного і бізнес-конкурента попередньої і нинішньої влади, Євгена Щербаня? 

Відповідь. Вона досить проста і зрозуміла для будь-якого громадянина України, але дуже складна для розуміння громадськості цивілізованих країн. Колишні високопосадові чиновники Донецької обласної прокуратури, а нині керівники ГПУ, свідомо, обдумано, з дозволу та благословення вищих керівників держави приховували і сприяли будь-якій злочинній діяльності нинішньої влади, здійснюючи тим самим тяжкі посадові злочини. 

Нами в даний час передано компетентним органам США і Європейських країн матеріали щодо причетності Віктора Януковича, Рената Кузьміна і Віктора Пшонки до резонансних вбивств в Україні, а також відмивання грошей і хабарництва в особливо великих розмірах. 

Події в Україні ще раз підкреслюють, що влада знаходиться біля межі, перейшовши яку, наступає конфронтація з українським народом. Люди з кожним днем живуть все гірше і гірше. Зростає заборгованість із заробітної плати, зокрема, в промисловості вона сягає більше 1 мільярда гривен. І кому ж після цього треба мати совість? 

Бачачи безперспективність і явну програшність всіх справ щодо Юлії Тимошенко, теперішня влада всі сили кинула на безпрецедентні фальсифікації щодо нібито причетності Юлії Тимошенко до вбивств. Що Ви ще придумаєте – давайте все зразу! 

Тому звертаюсь до людей, до українців – не вірте жодному слову цієї тупої бидлоеліти при владі! Навколо одна брехня. Європа вже навіть не реагує на це – дивиться з огидою і презирством. Європа і світ з огидою спостерігають за "помилкою природи", яке ще зветься президент Янукович. Навіть, якщо хтось і вітається за руку, то потім два дні поспіль руки миє з милом. 

Я звертаюся до Лідерів провідних країн світу провести негайне розслідування дій режиму Януковича. Матеріали для цього надіслані. Зупиніть диктатуру, звільніть Україну від Януковича. Припиніть свавілля і знущання. Попереду у влади - прірва! Страхи Януковича тільки посиляться і стіни Межигір’я вже не допоможуть. 

Олександр Тимошенко, 
Прага, 
Чехія 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.