Путін оголосив про початок нової «холодної війни» - політолог

hol war

 
Сьогоднішнє звернення президента Росії Володимира Путіна, як колись промова Черчіля у Фултоні, ознаменувала початок нової «холодної війни». Про це повідомив директор Центру зовнішньополітичних досліджень Сергій Пархоменко, передають «Конфлікти і закони».


«Над Європою знову опускається «залізна завіса». Путін, використовуючи риторику в стилі вождів СРСР під час чергових з’їздів чи пленумів ЦК КПСС, чітко дав зрозуміти – в його планах є відродження Радянського Союзу, відновлення «історичної справедливості», а приєднання Криму він фактично розцінює як збирання земель, які в 1991 році «незаконно вийшли зі складу СРСР», - каже політолог.

«В цій ситуації Україні необхідно вийти зі складу СНД, денонсувати Харківські угоди, денонсувати Договір про дружбу та кордони з РФ і почати піднімати в суспільстві питання про повернення Кубані (північно-західної частини Краснодарського краю, населеного етнічними українцями). Це неминуче доведеться зробити, адже Росія почала руйнацію системи міжнародних договорів», - підкреслив директор ОПАД.



Коментарі

  +0 #1 Иван Пидкова 18 мар. 2014 г., 19:59:13
Пропозиція пана Пархоменка повернути Кубань звучить як провокація або ж як безглузде "сотряспние воздуха". Українські козаки, які після 1775 р. були переселені Катериною ІІ на Кубань вже давно асимільовані і стали "кубанскими казакамит", які зараз наводять "порядок" в Криму. Навіщо говорити про те, що ніколи не може бути реалізоване? Тільки для того, щоб щось бовкнути?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.