Книгу російського історика про бандерівців вилучають з продажу

gogun

 
З російських торгових мереж вилучають книгу відомого російського історика Олександра Гогуна «Між Гітлером і Сталіним. Українські повстанці». Про це автор написав у своєму блозі на сайті «Ехо Москви», повідомили «Конфліктам і законам» в інформагенції УІС.


«Сайт «Лабіринт» при пошуку книги за іменем автора показує книгу в каталозі «Відсутня», але при кліці безпосередньо на цю товарну одиницю демонструє дівчинку з листом біля напису «Сторінка, яку ви шукаєте, загубилася в Лабіринті». Тобто технічно не можна побачити навіть анотацію до цієї роботи і обкладинку крупним планом, а також відгуки читачів, раніше розміщених поряд з цією книгою. Відомості про новинку виламані з всесвітньої павутини з усією рішучістю.

Одночасно моя ж, нехай і критична монографія «Сталінські командос», видана шість років тому, в тому ж каталозі хоч і вискакує як «відсутня», але при кліці на рядок відповідної товарної одиниці все ж можна прочитати, що книга «очікується», – пише автор.

«31 березня на сайті «Липецьк-Медіа» з'явилася безстрашна безіменна стаття про те, що не де-небудь, а «У Липецьку продають книги, що вихваляють бандерівців». У тексті гнівно зазначалося: другий тираж другого видання монографії «викинутий» у роздрібний продаж в цьому губернському місті.

Після цього монографія випарувалася з сайту Московського будинку книги – чи не найбільшої в Білокам'яній роздрібної мережі друкованої продукції», – резюмує історик.

Нагадаємо, що 21 березня віце-спікер Держдуми Сергій Железняк вніс до парламенту законопроект, що вводить заборону на використання бандерівської символіки. При цьому ряд книг українських, російських та закордонних авторів, що об’єктивно пишуть про український визвольний рух, декілька років знаходять в Росії під забороною.



Коментарі

  +0 #1 Леонід 19 апр. 2014 г., 06:54:19
Збіднення всебічної інформації ще нікому не приносило користі.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.