Путін втратив політичний вплив на сході України

herbst

 
Путін намагається перешкодити Україні побудувати демократичну країну, яка буде орієнтована на Захід - для цього він намагається створити проект «Новоросія» і лінію постійного конфлікту «Новоросія» - Придністров'я. Його друга мета - переконатися, що проти Росії не будуть застосовані санкції. В обох випадках він зазнав невдачі. Так вважає колишній посол США в Україні Джон Гербст, пише golos-ameriki.ru, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Те, що Путін зробив в Україні, має надзвичайний історичне вплив. У 2004 році Путін зруйнував свій імідж в центральній Україні, яка історично дивилася на Росію. Під час цієї кризи Путін втратив схід України для російського політичного і культурного впливу. Ось чому він може утриматися в цьому регіоні тільки через введення солдатів, озброєних формувань і військової техніки», - заявив Гербст. Він додав, що «якщо Україна вийде з цієї кризи суверенною державою, вона стане нацією, яка ніколи більше не буде дивитися в бік Росії».

Ерік Рубін, заступник помічника держсекретаря США, заявив, що Україна в центрі уваги Вашингтона. Білий дім буде продовжувати допомагати Україні. Він наступним чином прокоментував затримку у прийнятті так званого «Акту про запобігання агресії з боку Росії 2014», який з травня знаходиться на розгляді в комітеті Сенату.

«Ми активно працюємо з Палатою представників і Сенатом, щоб додатково допомогти Україні. Багато членів Палати представників і Сенату побували в Україні. Я думаю, що ви побачите активізацію роботи між адміністрацією Обами і Сенатом », - підкреслив Рубін.

Він також зазначив, що США продовжують допомагати Україні у зміцненні кордону, через який з Росії проникають зброя і жива сила. Вашингтон поки не надаватиме Україні озброєння. Американський чиновник звернув увагу, що Сполучені Штати не визнають анексію Криму, і питання його повернення Україні залишається на порядку денному.

«Ми хочемо розширити політику. Ми не визнаємо спробу анексії Криму і російської військової окупації. Ми вважаємо Крим українською територією, і ця позиція не зміниться», - сказав Рубін.

Ерік Рубін зазначив, що США стурбовані масовим порушенням прав людини в Автономній Республіці Крим. Його підтримав Джон Гербст, заявивши, що права людини в Україні також порушуються там, де присутні сепаратисти. На завершення заступник помічника держсекретаря США додав, що український уряд, на відміну від сепаратистів, шукає шлях до миру.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.