«Буком» в районі падіння рейсу MH17 управляли росіяни - очевидці

made rasha

 
Російських військових, які керували зенітно-ракетним комплексом «Бук», імовірно бачили в районі, звідки був збитий малайзійський «Боїнг», розповіли очевидці програмі Бі-бі-сі «Панорама».


Троє свідків, з якими поговорили журналісти Бі-бі-сі, - мирні жителі довколишніх населених пунктів, які ніяк не пов'язані між собою. Один з них бачив, як «Бук» вивантажили з трейлера в районі міста Сніжне за кілька годин до катастрофи.

За його словами, люди, які управляли «Буком», вели себе як професійні військові і не були одягнені в українську форму, яку носять, у тому числі, багато сепаратистів.

«У них був чистий російський акцент», - сказав очевидець.

«Боїнг» Malaysia Airlines, що летів з Амстердама в Куала-Лумпур, зазнав аварії 17 липня поблизу селища Грабово Донецької області. Всі 298 людей, які знаходилися на борту, загинули.

Згідно з попередньою інформацією, повітряне судно, що пролітало над Донецькою областю України, де йдуть зіткнення з сепаратистами, було збито. Характер ушкоджень свідчить про те, що це могло бути зроблено за допомогою комплексу «Бук».

Після краху лайнера сепаратисти почали заперечувати, що таких установок у них не є. Москва заявляла, що ракета, яка стала причиною краху «Боїнга», могла бути запущена винищувачем ВВС Україна.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.