Франція призупинила дію Європейської конвенції з прав людини

france konventsiya

 
На тлі рішення про чергове продовження режиму надзвичайного стану в країні, влада Франції прийняли рішення про призупинення дії Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Про це повідомляє інформагентство Анадолу.


Постійний представник Франції в Раді Європи Жозелін Кабаллєро передала відповідний лист Генсеку Ради Європи Турбйорну Ягланду.

У листі повідомляється, що 14 листопада 2015 року - після терактів, що сталися в Парижі 13 листопада, у Франції був введений режим надзвичайного стану (НС) на три місяці. У зв'язку з продовженням терористичної загрози, 26 лютого і 26 травня 2016 року режим НС був продовжений ще на три місяці.

13 червня в околицях Парижа були вбиті двоє поліцейських, 14 червня в результаті теракту в місті Ніцца загинули 84 людини. Після чого, беручи до уваги небезпеку, спрямовану на громадський порядок і життя громадян на території всієї країни, режим НС був продовжений у третій раз строком на шість місяців, повідомляється в листі.

У листі також зазначається, що відповідно до 15-ї статті Конвенції, в період режиму надзвичайного стану тимчасово призупиняється виконання деяких зобов'язань, в цей період будуть вжиті всі заходи для забезпечення безпеки по всій країні, в тому числі будуть проводитися нальоти на певні підозрілі адреси.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.