Теперішніх лідерів України назвали найбільшими її ворогами

vorogi ukraine

 
Найгіршим ворогом України можуть бути її ж лідери. Про це на сторінках видання Foreign Policy, яке часто публікує критичні статті щодо діяльності уряду України, пише Аскольд Крушельницький.


У матеріалі, присвяченому бездіяльності влади у боротьбі із корупцією, Крушельницький відзначає, що уряд України однаково ігнорує вимоги змін як з боку українців, так і з боку закордонних друзів України.

Автор підкреслює, що невдоволення недостатньою допомогою Києву з боку Заходу, поширене в Україні, є проявом хибної думки, що «Захід вважає, що Україна відстоює його інтереси у протистоянні з Росією, а відтак на підтримку Заходу можна розраховувати за будь-яких умов».

Млявий темп змін не означає, що владі України бракує енергії для розбудови системи «під себе».

«Порошенко створює навколо себе «клан» прибічників та олігархів так само, як це робив його корумпований попередник, янукович», - наводить звинувачення на адресу Порошенка з боку нардепа Сергія Лещенка Крушельницький.

Уряд України розкрадає більшу частину допомоги країн Заходу та МВФ. Про це журналісту розповів інший український нардеп БПП Геннадій Карнацький, який також наголосив, що може підкріпити свої звинувачення доказами.

«Якщо уряд та президент не зможуть чітко продемонструвати реальні реформи (і ув'язнення усіх відомих злочинців займає тут не останнє місце), вони будуть винними у тому, що змарнували дорогоцінну нагоду побудувати гідне, демократичне та заможне майбутнє для власної країни - всупереч тому, що заради цього тисячі найкращих українців пожертвували життям та кров'ю», - пише Крушельницький.

«Якщо вони думають, що подібна зрада не матиме наслідків, вони просто збожеволіли. І наступного разу, коли вони звернуться до Заходу за допомогою, можуть побачити, що лишились на самоті», - попереджає автор статті.

Джерело: ukrainian.voanews.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.