Радник Трампа зізнався, що фінансово залежний від росії

page

 
Радник кандидата в президенти США Дональда Трампа у справах зовнішньої політики Картер Пейдж має ділові зв'язки з росією. Про це пише Washington Post, повідомляє Кавказ-Центр.


Видання нагадує, що на зустрічі експертів у галузі зовнішньої політики на початку червня він дуже позитивно висловився про путина, а вже через місяць Пейдж був в москві і в своїй промові гостро критикував американську політику щодо россії та інших країн.

За його словами, США та інші західні країни «гальмують потенційний прогрес» незалежних країн, які в період холодної війни були частиною СРСР, це відбувається через «лицемірне зосередження на таких питаннях, як розвиток демократії».

Крім того, в лютому 2015 року Пейдж критично висловився про санкції проти росії, які призначили США і ЄС після анексії Криму та вторгнення на Донбас.

Пейдж - випускник Військово-морської академії, працював у розвідці, отримав диплом в сфері бізнесу. У 2004 переїхав до москви, де працював у відділенні інвестиційного банку Merrill Lynch.

Після зв'язався з ґазпромом, придбав акції ґазпромівскої компанії, що експлуатує нафту і газ поблизу Сахаліну. Заснував інвестиційну фірму Global Energy Capital. В інтерв'ю виданню «Bloomberg News Page» Пейдж зізнався, що має акції газпрому і на їх вартості позначилися санкції, введені проти росії.

Також Пейдж захищав великого путінського подільника і злодія Ігоря Сечіна, який потрапив під санкції, заборону в'їзду в США і заборону бізнес-контактів з американськими компаніями. Пейдж заявив, що Сечін «зробив за останні десять років більше для поліпшення відносин США і росії, ніж будь-хто інший».

Демократичний конгресмен Адам Шифф з комісії у справах розвідки Палати представників заявив, що російські зв'язки радників республіканського кандидата в Білий дім Дональда Трампа «показують, що Кремль своїми щупальцями досягає виборчого штабу Трампа».

Тим часом експерти вказують на феноменальну тупість Трампа. Його неадекватні висловлювання серйозно знизили його шанси в боротьбі за президентське крісло США, вказав старший науковий співробітник аналітичного центру Atlantic Council і співдиректор його програми «Україна в Європі» Адріан Каратницький.

Американський політолог зазначив, що Трамп вразив американський електорат своєю необізнаністю в багатьох питаннях, в тому числі і в українській проблематиці. За словами Каратницького, Трамп навіть не знає, що в Україні перебувають російські війська.

«Думаю, що тепер, з огляду на тижневу серію ляпсусів кандидата Трампа, його шанси суттєво зменшилися. Був дуже сильний з'їзд Демократичної партії... Думаю, всі сигнали були сприйняті досить позитивно, і тепер аналітики, які на минулих виборах точно спрогнозували результати, в основному вважають, що на даний момент Клінтон має десь 90% шансів бути обраною наступним президентом», - зазначив експерт.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.