Захід не усвідомлює масштаби гібридної війни, яку проти нього веде росія

rubeg1

 
«росія, попри кризу в економіці, веде масовані інформаційні, і не лише, атаки в країнах НАТО та ЄС, на які викидаються сотні мільйонів доларів. Рівень загрози, на жаль, Захід поки що не до кінця усвідомлює».


Таку думку наводить директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД Сергій Пархоменко, коментуючи скандал довкола Фонду сім’ї Клінтон, що його активно роздмухує кандидат в президенти США Дональд Трамп, пропутінська позиція якого, на думку Пархоменка, не викликає сумнівів.

rubeg2

rubeg3

«Посіяти конфлікт між політичними групами, національними, конфесійними громадами в тій чи іншій країні, а потім зіграти на цих розбіжностях – ключова задача режиму путіна. Без сумніву, одним з ключових об’єктів атак Кремля в цій війні є українська діаспора, яка відіграє значну роль в лобізмі України серед західного політичного істеблішменту та допомозі українській армії.

Для цього створюються або фінансуються вже існуючі видання, що читає російськомовна діаспора різних країн Заходу, на шпальтах яких розміщується інформація із дискредитації української діаспори та її лідерів. Один з прикладів – видання «Рускій Рубєж», яке виходить в Австралії, до речі, одній з найбільш антипутінських країн Заходу», - каже Сергій Пархоменко.

rubeg4

За словами політолога, це видання, яке виходить щомісяця і, судячи з тиражу та обсягу, є дуже недешевим, на своїх сторінках вихваляє міць російської армії та бойовиків Л/ДНР, стверджує, що «Україні і НАТО» скоро кінець, поливає лідерів української діаспори, зокрема – Генерального Секретаря Світового Конгресу Українців Стефана Романіва, брудом та поширює ненависть до української мови, історії і культури. За риторикою ця газета повністю повторює постулати «Кисельов-ТБ».

«І таких видань в кожній країні Заходу може бути з десяток. Інформаційна війна триває, Заходу з Україною необхідний більш жорсткий план спільної протидії атакам москви», - наголошує експерт.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.