​Ще кілька жінок звинуватили Трампа в непристойних залицяннях

Газета The New York Times в середу опублікувала статтю, в якій дві жінки звинувачують Дональда Трампа в непристойній поведінці. Представник Трампа назвав ці звинувачення «вигадкою», але публікація може ще більше зашкодити кампанії республіканського кандидата в президенти, коли до виборів залишається несповна 4 тижні, повідомляє «Голос Америки».


Жінки твердять, що Дональд Трамп силоміць цілував і обмацував їх.

74-річна Джессіка Лідс розповіла, що понад три десятиріччя тому летіла із Трампом в салоні першого класу літака до Нью-Йорка. Вони ніколи не зустрічалися раніше, однак через 45 хвилин після зльоту він підняв підлокітник і почав торкатися жінки. За словами пані Лідс, Трамп схопив її за груди і намагався покласти руку їй під спідницю.

«Він був немов восьминіг», - сказала вона. «Його руки нишпорили всюди», - додала Лідс.

Претензії до Трампа має й Рейчел Крукс. Вона заперечила заяви кандидата в президенти про те, що його грубі слова нібито ніколи не перетворювалися в дії. Коли їй було 22 роки, Рейчел працювала в приймальні компанії з нерухомості Bayrock Group у вежі Trump Tower на Мангеттені. Одного ранку в 2005 році вона зіткнулася з Трампом біля ліфта. Вона представилася, вони потиснули один одному руки, але Трамп не відпустив її і почав цілувати щоки. Потім він поцілував жінку в губи.

«Я була настільки засмучена тим, що він думав, що я така нікчемна, що він може зробити це зі мною», - сказала Рейчел Крукс.

Дональд Трамп у четвер у Twitter знову відкинув ці звинувачення, назвавши їх цілковитою фабрикацією «умираючого New York Times». Передвиборний штаб кандидата в президенти США від Республіканської партії назвав звинувачення «вигадкою» і повідомив, що Трамп подасть до суду на газету, яка їх опублікувала.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.