​Пентагон Трампа не розглядатиме росію, як проблему для безпеки

Підготовлена Пентагоном доповідна записка з приводу провідних пріоритетів адміністрації Дональда Трампа в царині безпеки не згадує росію. Про це повідомили у виданні Foreign Policy, якому вдалося отримати копію доповідної, передає «Голос Америки».


Доповідна була підготовлена заступником міністра оборони США з питань планування Браяном Маккеоном (Brian McKeon) після зустрічі з представниками перехідної команди Трампа.

Відповідно до документа, пріоритетами Трампа у царині безпеки є:

- розробка стратегії знищення ІДІЛ;
- посилення оборони, включно із скасуванням бюджетних обмежень щодо видатків на оборону, та збільшення кількості військовослужбовців та їх боєготовності;
- розробка всеосяжної, загальноурядової кібер-стратегії;
- виявлення неефективного використання державних ресурсів.

Доповідна записка не називає всі пріоритети нової адміністрації. Про це виданню анонімно заявив один із представників команди Трампа.

«Неправильно, що ЗМІ спекулюють, буцімто цей перелік являє собою усі пріоритети новообраного президента», - цитує джерело ЗМІ.

До складу адміністрації Трампа має увійти ціла низка політиків та функціонерів, які відзначились гострими заявами щодо путіна та агресії росії проти України. Серед них: номінований на посаду міністра оборони США генерал Джеймс Маттіс, ймовірний голова Міністерства юстиції США Джефф Сешнс.

При цьому Трамп висунув на посаду державного секретаря США Рекса Тіллерсона, очільника компанії ExxonMobil, який багато років працював у росії та має близькі робочі стосунки із путіним.

Фото з відкритих джерел



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.