​Маккейн заявив, що відомий сенатор США працює на путіна

Джон Маккейн у ході суперечки у Сенаті заявив, що відомий сенатор-республіканець Ренд Пол працює на Путіна. Про це повідомляє The Daily Beast, передає «Голос Америки».


Репліка прозвучала у ході суперечки між законодавцями під час дискусії з приводу законопроекту на підтримку вступу Чорногорії до НАТО. Останній законопроект викликав заперечення у Ренда Пола.

У відповідь Маккейн з трибуни заявив, що Пол «працює на мету путіна... розчленувати маленьку країну, яка вже стала жертвою спроби перевороту».

«Ті, хто виступає проти, фактично виконують забаганки та прагнення путіна, і я розумію вагу моїх слів», - продовжував Маккейн.

У відповідь Пол взяв слово, повторивши заперечення з приводу законопроекту, а за тим обурено залишив залу засідань.

Після цього Маккейн прямо звинуватив колегу у роботі на путіна:

«Я знову повторю, сенатор від штату Кентукі (штат, який представляє Ренд Пол - прим. ГА) тепер працює на Володимира Путіна».

Пізніше прес-служба Маккейна від імені Чорногорії зажадала у Ренда Пола пояснення, чому він «намагався завадити цій мужній країні приєднатись до сил, які захищають світ».

Зі свого боку, Пол пропустив звинувачення у співпраці із кремлем та заявив, що критично ставиться до розширення НАТО з огляду на те, що США вже обтяжені значними витратами на оборону та 20-трильйонним державним боргом.

Пізніше в інтерв’ю каналу MSNBC законодавець відзначив, що поведінка Маккейна є підтвердженням необхідності запровадження граничної межі перебування у Сенаті. Він також додав, що Маккейн повністю «злетів з петель» та «сильно здав». Як відомо, вік Джона Маккейна складає 80 років.

Джон Маккейн. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.