​Трамп і путін водять США за ніс, аби зняти санкції - думка конгресмена

На зустрічі з путіним Дональд Трамп торкнувся теми втручання росії у вибори в США тільки під тиском ЗМІ і громадськості, заявила в ефірі MSNBC конгресмен США Максін Уотерс. На її думку, головним завданням Трампа і держсекретаря Тіллерсона на переговорах було обговорити зняття з москви санкцій, щоб можна було почати спільний з росією видобуток ресурсів в Арктиці. Таку думку конгресмена наводить Кавказ-Центр.


«Насправді американці повинні бути дуже стурбовані тим, що президент Трамп сів з путіним за стіл переговорів, з людиною, яка, як ми знаємо, зламала нашу виборчу систему і національний комітет Демократичної партії, про це зараз повідомляють дуже багато штатів.

Трамп сів з ним за стіл переговорів і не обговорив це по-справжньому, він не заглибився в тему наших небезпідставних побоювань і не домігся заяви путіна про те, що вони так більше робити не будуть. Ось що американці хочуть почути. Очевидно, що, коли президент почав переговори, він підняв цю тему, тому що йому просто довелося це зробити.

На нього чинили дуже сильний тиск американці, ЗМІ та всі інші. Тому він не міг піти на переговори і не вдати, що займається цією проблемою. Але насправді він нею не займався. Він спочатку підняв це питання, звинувачення були відхилені, а Тіллерсон свавільно заявив, що потрібно рухатися далі.

Що стосується сирійського питання і припинення війни в країні, ви знаєте, я не впевнена, що путін у тому стані, щоб вести переговори і приймати всі рішення за Сирію. Не те щоб мені було діло до Асада, але я думаю, що йому є що сказати з цього приводу. Отже, по-моєму, нас водять за ніс. Нас водить за ніс наш президент, і вже абсолютно точно нас водить за ніс путін.

Мені не подобається сама думка про те, що президент знову відправився на переговори без супроводу людей, які роблять записи, без супроводу чиновників, без супроводу інших осіб, які мають там бути, які дійсно розбираються в зовнішній політиці і дійсно розуміють путіна. Мене також турбує, що він вийшов з переговорної і сказав, що для нього було честю зустрітися з путіними, що він чекає початку співпраці.

Вся справа в знятті санкцій. Зрозуміло, з ними був Тіллерсон, тому що це питання має для нього першорядну роль: він хоче зняти санкції, щоб почати видобуток ресурсів в Арктиці. Є Трамп, який згоден зняти санкції, і Тіллерсон, а також міністр закордонних справ росії, який, звичайно, підтримує всі дії путіна і робить те, що йде на користь його країні. Так що ось в чому тут справа», - заявила конгресмен Максін Уотерс.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.