​Закон про російські санкції вже на підписі у Трампа

«Сенат щойно надіслав законопроект про російські санкції ... на стіл президенту, - повідомила сенатор-демократ Джин Шахін у Twitter, - президент МУСИТЬ підписати закон». В своїй заяві сенатор Шахін закликала Республіканську партію публічно висловитись на підтримку подолання вето в разі, якщо президент Трамп прийме таке рішення: «Керівництво республіканців у Конгресі має публічно заявити про намір подолати вето, щоб стримати президента Трампа від застосування вето стосовно цього законопроекту, повідомляє «Голос Америки».


«кремль шукає будь-якої нагоди, щоб послабити Сполучені Штати, і він має чітко зрозуміти, що такі зусилля тягнуть за собою наслідки. Цей законопроект, підтриманий обома партіями - відповідь, на яку заслуговує кремль та його приятелі в Ірані та Північній Кореї», - йдеться в заяві.

«Тепер справа за президентом Трампом - чи підписувати цей законопроект, підтриманий як Палатою представників, так і Сенатом переважною більшістю голосів, що дає захист від вето», - заявив партійний організатор демократів у Сенаті сенатор Стені Гоєр.

«Якщо він цього не зробить, він муситиме пояснити народу Америки, чому він ставить посилення росії володимира путіна понад безпекою своєї країни і наших союзників. Я закликаю його прийняти правильне рішення і невідкладно підписати», - йдеться в заяві Гоєра.

Сенатор-республіканець Ліндзі Ґрем також привітав прийняття санкцій: «Я дуже радий, що Сенат переважною більшістю голосів прийняв законопроект про санкції проти росії, Ірану та Північної Кореї».

«Сьогодні Сенат переважною більшістю голосів - 98 до 2 - схвалив законопроект Палати представників з розширення санкцій проти росії за втручання до наших виборів, підтримку сепаратистів на сході України та незаконну анексію Криму. Законопроект також утримує Іран та Північну Корею від розробки систем запуску балістичних ракет. Наш законопроект чітко визначає, що Конгрес має надати згоду на внесення будь-яких змін до російських санкцій, щоб їх не можна було зняти достроково, а також забезпечує нагляд як від імені більшості, так і меншості», - роз'яснив Гоєр.

Джин Шахін. Фото Official website



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.