​Розлючений путін висилає з росії 755 працівників дипломатичних місій США

президент росії володимир путін заявив, що до 1 вересня росію залишать 755 працівників американських дипмісій. Про це путін заявив в інтерв’ю державному телеканалу «росія-1». Ця міра є відповіддю на прийняття Конгресом у п’ятницю закону щодо санкцій проти росії, повідомляє «Голос Америки».


«Ми чекали достатньо довго, що, можливо, щось зміниться на краще. Ми мали таку надію, що ситуація зміниться, але зважаючи на все, якщо ситуація і зміниться, це буде не скоро», - сказав президент путін. Щодо додаткових мір він додав, що в разі потреби, росія може розглянути і інші варіанти відповіді, втім, зазначив, що наразі він проти того.

У цей же час заступник міністра закордонних справ росії Сергій Рябков у неділю жорстко розкритикував Конгрес США за прийняття останнього законопроекту щодо санкцій проти росії та пригрозив, що москва вдасться до відплатних дій.

В інтерв’ю каналу ABC він назвав закон «дивним та неприйнятним», додавши, що його прийняття є «останньою краплею».

«Якщо США вирішать далі рухатись у напрямку погіршення, ми відповімо. Ми відповімо подібним чином. Ми відплатимо», - сказав Рябков в програмі «This Week».

Рябков підтвердив, що об’єкти нерухомості будуть забрані у відповідь на прийняття закону щодо санкцій, втім відмовився сказати, до яких ще кроків росії готова вдатися, якщо США продовжуватиме на них тиснути.

«В нашому розпорядженні є величезний запас інструментів. З мого боку було б смішно зараз почати припускати? Що може, а чого може не статися», - сказав Рябков.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.