​Навколо Манафорта все щільніше стискається кільце розслідування

Спеціальний прокурор США Роберт Мюллер агресивно розслідує діяльність Пола Манафорта, колишнього голови кампанії президента Трампа, повідомляє The Washington Post.


Американські слідчі прослуховували Манафорта до та після президентської кампанії Трампа, коли Манафорт міг проводити телефонні переговори з кандидатом в президенти, повідомило CNN. Певні дані розвідки свідчать, що Манафорт закликав росіян допомогти з президентською кампанією, повідомило CNN з посиланням на три джерела, поінформовані про розслідування.

Розслідування ФБР спочатку «стосувалось роботи вашингтонських консалтнигових фірм, які працювали на користь колишньої правлячої партії України... потім припинилось через нестачу доказів. ... Потім ФБР знову поновило спостереження, ... яке тривало до початку цього року», - повідомляють поінформовані джерела, пише The Washington Post. Другий ордер, за повідомленнями, стосувався розслідування зв’язків кампанії Трампа з росією.

The New York Times на першій шпальті повідомило у вівторок, що після обшуку оселі Манафорта цього літа, прокурори Мюллера повідомили Манафорту, що планують висунути проти нього звинувачення.

Нещодавно щонайменше три свідки було викликано для дачі свідчень по Манафорту, включаючи Джейсона Малоні, колишнього прес-секретаря, який також очолює дві консалтингові кампанії - Mercury Public Affairs and the Podesta Group, що працювали від імені віктора януковича, пише The Washington Post. Команда Мюллера також викликала Меіссу Лоренцу, юриста, яка спеціалізується на лобізмі і раніше представляла Манафорта.

Колишній федеральний прокурор і партнер Thomson Coburn прокоментував у Twitter: «Важливо, яку тактику обрав Мюллер, повідомивши Манафорту про звинувачення – це, як правило, використовується, коли прокурори намагаються, щоб звинувачений перейшов на їхню сторону», - повідомляє видання.

Деякі ЗМІ побачили в повідомленні про прослуховування Манафорта підтвердженнятого, що офісна будівля Трампа таки прослуховувалась, повідомляє «Голос Америки».

Пол Манафорт. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.