​Президента Чехії за ідею продати Крим назвали на Заході «троянським конем» та «корисним ідіотом»

Президенту Чехії Мілошу Земану перепало від численних оглядачів на Заході за пропозицію полагодити суперечку між Україною та росією через Крим за допомогою виплат, повідомляє «Голос Америки».


«Він троянський кінь росії та їх корисний ідіот... Він зрадник чеської нації», - пройшовся по Земану Якуб Янда, директор проекту Kremlin Watch в аналітичному центрі European Values Think-Tank у Празі.

«Сумніваюсь, що хтось зверне увагу на поради щодо вирішення конфлікту, які походять від Земана - те, що він озвучив, ймовірно, його власна ініціатива, яку, як він сам знає, ніхто не сприйме», - твітує Лінколь Піґман, дописувач численних західних видань.

«Я вже не знаю, як ще більше дистанціюватись від того, що робить та каже президент Чехії», - твітує європарламентар із Чехії Петр Єжек.

Раніше президент Чехії Земан заявив у Парламентській асамблеї Ради Європи, що вважає втрату Україною Криму «завершеною справою» та пропонує владнати її за допомогою виплат Україні.

Президент Чехії, як уточнює «Європейська правда», визнав незаконність анексії Криму, але заявив, що питання вирішене: «Крим – це анексія, без сумніву. Та це завершена справа (fait accompli)». Земан також пояснив, що в разі незгоди України на компенсацію розпочнеться «європейська війна».

Не лишив Земана без відповіді і свіжостворений Twitter профіль власне півострова Крим, який модерується з України.

«Ми не продаємося», - відповіли тут Земану.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.